Антибактериална кърпа с дървесни фибри facebook thumb
-15%


Антибактериална кърпа с дървесни фибри - два броя


Промоцията е валидна от: 31/08/2021 до: 30/09/2021
25,99 лв.
21,99 лв.

КУПИ СЕГА

Премахва бактериите без химикали.
Изключително силна попиваща повърхност.
Устойчива на миризми и петна.
Супер абсорбиращ.
Омекотява с употреба.
Два броя.
Размер на кърпата 27х30 cm.


Изцяло от естествени материали

Нашите антибактериални кърпи с дървесни фибри са направени от осем слоя естествени дървесни фибри, което ги прави изключително попиващи. Подходящи са за почистване на всички повърхности в дома. Тези здрави кърпи за многократна употреба почистват бактериите и мръсотията. За да ги почистите само ги изплаквате с вода, и след това отново можете да ги ползвате. Кърпите могат да се перат и в пералнята – изключителното им действие ще трае години.

Отстраняване на бактериите

Невероятно, но факт: доказано е, че тези кърпи отстраняват 99% от бактериите единствено с вода; няма необходимост от използването на никакви химикали. Кухнята Ви вече може да бъде чиста от микроби без да използвате силни химикали.

Устойчивост на миризми и петна

Освен това кърпите са устойчиви на миризми и петна. Изплакнете използваната кърпа с топла вода и готово: не само че сте отстранили всякакви мръсотии, но и 99% от бактериите и вече имате чиста кърпа за следващия път. Кърпите могат да се перат и в пералнята – изключителното им качество ще трае години.

Толкова много приложения…

Кърпите са подходящи за кухнята, банята, подовите настилки и дори за почистване и пастиране на автомобили. Заместете всички кърпи в дома си с тези антибактериални „красавици“.

 

ПОВЕЧЕ ЗА ПРОДУКТА

 

Подобни продукти

Ето какво казват и нашите доволни клиенти за ECOEGG